Látásvizsgálat

Szemész szakorvosi látásvizsgálat:

  • Dr Andriska Marietta, szemész főorvos: szombat 10-12
  • Dr Kövecs Ágnes, szemész főorvos: hétfő 14-17

Optometriai látásvizsgálat és kontaktlencse illesztés:

  • Viskiné Kántor Katalin dipl. optometrista látszerész: kedd 9-15
  • Viczay Endre dipl. optometrista látszerész mester:
  • hétfő 9-14
  • szerda 9-16
  • csütörtök 9-16
  • péntek 9-16
  • szombat 8-9,30

Kontaktlencse illesztés és vizsgálat a hét minden napján munkaidőben.

Bejelentkezés és információ a 78/465-420 és a 30/647-8022 telefonszám egyikén vagy info@vicaioptika.hu illetve a idopont@vicaioptika.hu email címen.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön kizárólag online szeretne időpontot kérni látás- ill. hallásvizsgálatra, szíveskedjen e-mailt írni az idopont@vicaioptika.hu címre.

Látásvizsgálat korszerű eszközökkel

Látásvizsgálat korszerű eszközökkel

A szemvizsgálat pontosságát felkészült szakembereink mellett a világhírű 100% japán technológiával készült Tomey vizsgálógépeink garantálják. A legprecízebb japán technológia garantálja a tökéletes látásélményt

Édeklődöm

VisuReal - videocentrírozó rendszer

VisuReal – videocentrírozó rendszer

A számítógép, videoprogram és egy speciális kamera kombinációjából álló visuReal rendszerek, lehetővé teszik a szemvizsgálat során a gyors és egyszerű,tizedmilliméter pontossággal történő mérést. A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, amelyet a legtöbb látszerész üzletben manuálisan végeznek.A visuReal videocentrírozó rendszerrel rendelkező optikákban mindez egy rendkívül precíz, számítógépes módszerrel történhet, miközben Ön természetes testtartást vesz fel, mely utóbbi kiemelkedő fontossággal bír a pontos eredmény szempontjából. Az így elkészült szemüveg kiváló látásminőséget,hosszú évekig tartó, kényelmes viseletet, és spontán megszokást biztosít majd Önnek, mely utóbbi a progresszív lencsék esetében jelentős. Ha Ön visuReal berendezéssel ellátott látszerészüzletben vásárol, biztos lehet benne, hogy optikusa szakmailag és technikailag felkészült, a technológiai fejlődéssel lépést tartó személy.

Édeklődöm

Szemnyomásmérés

Szemnyomásmérés

A teljeskörű szemvizsgálat része a szemnyomásmérés. Üzletünkben lehetőségük nyílik szemnyomásuk ellenőriztetésére, pontos és precíz műszerrel.

Érdeklődöm

Korszerű technika a szemüvegkészítésben

Szemüvegének pontos, tökéletes keretbe illesztését a világ vezető csiszológépgyártójának, a Briotnak legmodernebb terméke, az Attitude csiszolóegység garantálja.

Loading...