A SEIKO exkluzív nyári ajánlata

Az ajánlat időtartama: 2024. július 1. – szeptember 30.

Az promócióban részt vevő terméktípusok:
A promóció ideje alatt a Vicai Látás- és Hallásközpontban vásárolt minden pár SEIKO Sensity fényresötétedő, színezett, Mirror réteggel ellátott, vagy PolarThin lencse után a vásárlók kapnak két darab exkluzív, 50%-os kedvezményre jogosító utalványt, amelyeket a vásárlást követő két hónapban bármilyen további pár SEIKO szemüveglencsére beválthatnak ők, családtagjaik vagy barátaik.

Az akció az XCEPTION gyártási opcióval ellátott, illetve az egyedi színmintás színezéssel rendelt szemüveglencsékre nem vonatkozik.

Promóciós szabályzat:

  • Az első pár, teljes áron megvásárolt lencse egy pár SEIKO Sensity, színezett, Mirror réteggel ellátott, vagy PolarThin lencse kell legyen, tekintet nélkül a termék típusára vagy törésmutatójára.
  • A kedvezmény bármely Seiko szemüveglencsére érvényesíthető, a Seiko katalógusban szereplő termékkínálatból, a feltüntetett raktári ill. gyártási tartományokon belül.
  • Maximálisan kettő pár Seiko szemüveglencse vásárolható a kedvezményes utalványokkal, melyek a lencsék nettó nagykereskedelmi árából biztosítanak 50% kedvezményt.
  • A vásárló családtagjai vagy barátai utalványonként egy pár szemüveglencsét rendelhetnek egy későbbi időpontban.

Az ajánlat az üzletben futó más kedvezményekkel is összevonható.
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges látásvizsgálat, valamint a szemüveg becsiszolási díját.

Scroll to Top