Hoya Sensity fényresötétedő szemüveglencsékre 30 %
KEDVEZMÉNY SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKKAL

Az akció időtartama: 2023. március 1. – 2023. április 30.

Az akció feltételei:
Vásároljon most KOMPLETT fényresötétedő szemüveget, mert az idén 30 éves Vicai Látás- és Hallásközpont 30% születésnapi kedvezményt biztosít a Hoya fényresötétedő egyfókuszú és multifokális szemüveglencséire! Születésnapi ajándékként pedig meglepjük egy egyedi, vicais ajándéktárggyal is!
A Hoya Sensity szemüveglencsével elkészíttetett fényresötétedő szemüvegeket azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik kényelmes megoldásra és tökéletes védelemre vágynak különböző fényviszonyok között. A Sensity lencsék kültéren pillanatok alatt besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, így fényérzékenyek számára szintén kitűnő megoldást biztosítanak. A Sensity lencsék által nyújtott gyors reakcióidő, és az egyenletes, kiegyensúlyozott teljesítmény lehetővé teszi, hogy Ön az élet minden területén folyamatos látáskényelmet élvezzen, 100% UV védelem mellett.

Az akcióban résztvevő termékek:
Sensity 1,6 MAP
Sensity 1,5 MAP
Sensity orginal 1,6 MAP
Sensity Orginal 1,5 MAP
Lifestyle 4 multifokális +Sensity

Lépjen ki a fényre, és a Sensity lencsék azonnal reagálnak: az átlátszó lencsék pillanatok alatt besötétednek! Az ajánlat nem vonható össze az üzletben futó más kedvezményekkel, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges látásvizsgálat, valamint a szemüveg becsiszolás díját.

Részletek az üzletben.

Kalocsa, 2023. március 1.

Érdeklődöm