Hatszoros Opticnet garancia

A Vicai Látás- és Hallásközpont több éves tapasztalata és szaktudása mellett az Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzletünkben:

1. 6 pontos látásvizsgálat

Opticnet Az Opticnet Partnerek szaküzleteiben teljes körű optikai szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak, melynek alapja a szakembereink által helyben elvégzett 6 pontos látásvizsgálat*. Miután megállapítottuk az Ön látásigényének megfelelő dioptriát, segítünk kiválasztani az elvárásának legmegfelelőbb szemüveglencse és szemüvegkeret kombinációt. Ezt követően magasan képzett szakembereink az Opticnet minőségi követelményeinek megfelelően, kitűnő minőségben elkészítik az Ön szemüvegét, így teljes körű garanciát vállalva a szemvizsgálattól a tökéletes látást biztosító szemüvegig.

2. 6*4 hónap gyártási garancia

6*4 hónap, azaz 2 év gyártási garanciát vállalunk az Ön által vásárolt Hoya szemüveglencsék felületkezelésére. Gyártási hiba esetén a szemüveglencséjét ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük, hogy Ön minden helyzetben tisztán lásson. Nem számít gyártási hibának a helytelen kezelésből fakadó felszíni sérülés.

3. 6*2 hónap törési és repedési garancia

6*2 hónap, azaz 1 év törési és repedési garanciát vállalunk, ha extra erős Hoya PNX szemüveglencsét vásárol, hogy Ön hosszútávon élvezhesse a szemüvege által nyújtott előnyöket.

4. 6*2 hónap jótállás szemüvegkeretre

6*2 hónap, azaz 1 év jótállást vállalunk az Ön által vásárolt bármely típusú szemüvegkeretre, amennyiben a vásárolt komplett szemüveg értéke meghaladja a bruttó 10.000 Ft-ot. Ha Ön kiemelkedően strapabíró flexibilis titán keretet vásárol, 60 fokos elhajlásig törési garanciát vállalunk szemüvegkeretére Nem vonatkozik a garancia a helytelen karbantartás, szándékos rongálásból fakadó problémákra. Kérjük kizárólag az Opticnet szakembereivel végeztesse a javításokat!

5. 6*1 hónapos megszokási garancia

6*1 hónapos, azaz fél éves megszokási garanciát vállalunk bármilyen Hoya progresszív lencse vásárlásakor, hogy közelre és távolra egyaránt jól lásson, minden élethelyzetben. Ha szakértő munkánk ellenére nem tudja megszokni a lencsét, fél éven belül kicseréljük azt egy azonos dioptria értékű bifokális vagy távoli és közeli szemüveglencsére.

6. Opticnet Szervizelési Csomag

Opticnet Szervizelési Csomag: kapcsolódó szolgáltatásként 6 alkalommal 2 éven belül díjtalanul vállaljuk szemüvege csavarjainak meghúzását és szükség szerint az orrtámaszainak és szárvégeinek beállítását, hogy Ön és szemüvege mindig kitűnő formában legyen!