Hallásszabadság

Minden nagyothalló rémálma, hogy kellemetlen helyzetbe kerül, amikor hallókészüléke nyilvános helyen mások által is hallható, sípoló hangot ad.

Egy mai modern, csatornamentes technológiával működő hallókészülék másodpercenkénti húszezerszeres mintavételi sebességgel dolgozik, ezért kellően gyors ahhoz, hogy a sípolást kiküszöbölje, és teszi mindezt észrevétlenül.

A fülmögötti csatornamentes hallókészülékekhez már nem szükséges a vastag csövű, terjedelmes méretű fülilleszték, hanem elegendő egy parányi, puha ernyőben végződő, szinte láthatatlan, hajszálvékony cső is. Egy ilyen vékony cső rendszernek nemcsak az esztétikai értéke magasabb, hanem viselése kellemesebb, higiénikusabb, és nem utolsósorban költségkímélőbb elődeinél.

A svájci Bernafon mérnökeinek fejlesztése nyomán látott napvilágot az emberi fül működéséhez leginkább megfelelő – ChannelFree csatornamentes jelfeldogozás, mely a Bernafon szabadalma. Ennek a technológiának köszönhetően a Bernafon hallókészülékek minden más hallókészüléktől eltérő, tiszta és természetes hangzást nyújtanak, a beszéd eddig nem hallott leghalkabb és legrövidebb hangzói is hallhatóak lesznek, zavaró háttérzajok és sípolás nélkül.

Érdeklődöm