Hallásvizsgálat a Vicai Látás- és Hallásközpontban

Tekintse meg a videót, amelyben audiológusunk, Kákonyi Mónika ismerteti a hallásvizsgálat menetét:

A Vicai Látás- és Hallásközpont hallásvizsgálattal, hallókészülékek forgalmazásával bővítette szolgáltatásai körét.

Kellemes környezetben, a kor legmodernebb gépeivel végezzük a hallásvizsgálatot, így az Ön számára legjobb készüléket választjuk ki.

A további részletek az üzletben.
A hallásvizsgálat és hallókészülék illesztés időpontja:kedden, csütörtökön és pénteken 9 órától 16 óráig. Időpont egyeztetés: személyesen a boltban vagy a 78-465-420-as telefonszámon.A vizsgálaton a 14. életévüket betöltött személyek vehetnek részt!

A hallásvizsgálat ingyenes!

A készülékek minőségét a svájci Bernafon és az Oticon garantálja, mely cégek ezen iparág vezető képviselői.

A szakmai hozzáértést felkészült audiológus szakorvosaink, Dr. Balázs Krisztina és Dr. Smehák György, valamint elektrofiziológiai szakasszisztensünk, Kákonyi Mónika garantálják, akik hosszú évek során szerzett tapasztalatukkal biztosítják a magas színvonalú kiszolgálást.

További információ a készülékekről :

Bernafon hallókészülékek – a gyártó honlapja
Oticon hallókészülékek – a gyártó honlapja

Velünk tisztán hallja a világot!

Önnek jó a hallása? A hallásveszteséggel élők általában éveket várnak, mire rászánják magukat a hallásvizsgálatra, és elfogadják, ha esetleg hallókészüléket kell viselniük.
Üzletünk több, mint 10 éve hallásközpontként is működik, ezért igyekszünk ezt a profilunkat is a szélesebb közönség számára bemutatni. Szeretnénk, hogy az érintettek minél több információhoz jussanak, ezért megkértük egyik kedves páciensünket, Farkas Lászlónét, hogy ossza meg Önökkel hallókészülékes tapasztalatait.

Tovább…

Scroll to Top