Hordozható VisuReal

A 2012. januárban megrendezett Opti’2012 kiállítás alkalmával a Hoya bemutatta a nagyközönségnek a jövő-orientált látszerészek számára tervezett eszközök legújabb szériáját az iPad-en futó Hoya alkalmazásokat.

Ezek az új, intelligens eszközök kényelmesebb, rugalmasabb munkavégzést tesznek lehetővé a látszerészeknek, ráadásul az iPad-nek köszönhetően ezeket szinte bárhol és bármikor alkalmazhatják és ezzel egyidejűleg a legmodernebb eszközöket alkalmazó látszerész üzlet képét mutathatják a vásárlók felé.

A Hoya forradalmian új alkalmazása a VisuReal videó-centírozó rendszer legújabb, hordozható verziója is, melynek funkciói most egy iPad-en keresztül működtethetőek.

Mindez jóval nagyobb szabadságot biztosít a látszerészek számára, pontos méréseket folytathatnak az üzlet bármelyik pontján.

A hordozható VisuReal egy új fejezetet nyit a videó-centírozó rendszerek történetében. Ezek segítségével egy rendkívül precíz és könnyen használható hordozható eszközt kapunk, amely minden szükséges mérési értéket megállapít másodpercek alatt. A mérési adatok pedig online kerülnek továbbításra.

Legfontosabb jellemzői tehát:

  • rendkívüli mobilitás – bárhol alkalmazható
  • intuitív tervezés – könnyen használható funkciók
  • professzionális mérőeszköz elsősorban a többfókuszú lencsék elkészítéséhez

Hoya VisuReal