HOYA egyfókuszú lencsék 30% kedvezménnyel

[headline class=’card-s-1′ title=’HOYA egyfókuszú lencsék 30% kedvezménnyel’][third][/third][2third]

A Vicai Látás- és Hallásközpont 2020. augusztus 1-től akciót hirdet a Hoya prémium egyfókuszú szemüveglencsékre. Az akcióban a Hoya Hi-Vision LongLife es BlueControl felületkezeléssel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék vesznek részt.

Az akció időtartama: 2020. augusztus 1. – augusztus 23.

Az akcióban részt vevő termékekről:

Az akcióban részt vevő Hoya prémium egyfókuszú szemüveglencsékről érdeklődjön üzletünkben szakképzett kollégáinktól.

Felületkezelések:
Hi-Vision LongLife felületkezelés a Hoya legtartósabb tükröződéscsökkentő felületkezelése. Nyugodt, tiszta látást és elegáns megjelenést biztosít viselőjének, miközben meghosszabbítja a lencse élettartamát is.
BlueControl egy olyan felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. Ez optimális megoldás azok számára, akik napjaik nagy részét digitális képernyők előtt töltik, ideértve a diákokat, az irodai dolgozókat és a gyermekeket. Amellett, hogy megelőzik a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását, a BlueControl szemüveglencsék nyugodtabb, kontrasztosabb látást is biztosítanak viselőjüknek.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat díját, valamint más kedvezményekkel nem vonható össze.

Érdeklődöm[/2third]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top