Hoya MiYOSMART szemüveglencse

A Hoya új szemüveglencséje gyerekbarát, biztonságos, könnyen használható, hatékony non-invazív módja a myopia kezelésének. A Vicai Látás- és Hallásközpont mint Opticnet optika az elsők között tudja kínálni vásárlóinak ezt a speciális terméket.

A myopia, azaz rövidlátóság globális probléma

A myopia előfordulása az életmódunkban bekövetkező változásoknak köszönhetően várhatóan jelentősen növekedni fog a közeljövőben. A gyerekek egyre több időt töltenek beltéren, egyre több közeli fókuszt igénylő tevékenységet végeznek, hosszú időt töltenek digitális kijelzők előtt és kevesebb időt töltenek a szabadban. A gyerekkori myopia kialakulásában genetikai, optikai és környezeti tényezők egyaránt szerepet játszanak.

A RÖVIDLÁTÁS KORAI FELISMERÉSÉVEL NEMCSAK KORRIGÁLNI TUDJUK A GYEREKEK LÁTÁSÁT, HANEM NAGYBAN ELŐ IS SEGÍTHETJÜK A MYOPIA PROGRESSZIÓJÁNAK LASSULÁSÁT.

Innovatív szemüveglencse

Ezt a szabadalmaztatott Defocus Incorporated Multiple Segment (D.I.M.S.) technológián alapuló, forradalmian új szemüveglencsét a HOYA a hongkongi Polytechnic University-vel együttműködve fejlesztette ki 2014-ben.A MiYOSMART egy könnyen illeszthető lencse, hasonlóan az egyfókuszú szemüveglencsékhez. Akeretválasztásnak a MiYOSMART szemüveglencse használata esetén nincsenek korlátai.

Klinikailag tesztelt termék

A lencse kapcsán elvégzett 2 éves klinikai kutatás eredményei igazolják a myopia progressziójának átlagosan 60%-os lassulását: a kontrollcsoport (hagyományos egyfókuszú szemüveglencsét viselő) pácienseihez képest a myopia progressziója (SER) 59%-al lassult le, a szemtengelyhossz (AL) megnyúlása 60%-al lecsökkent. A vizsgált időszak alatt a MiYOSMART szemüveglencsét viselő páciensek 21.5%-ánál a myopia nem változott, azaz nem progrediált. A 2 éves randomizáltkontrollcsoportos klinikai kutatásban összesen 160, kizárólag 8 és 13 év közötti gyermek vett részt.

ÉRDEKLŐDJÖN ÜZLETÜNKBEN A MIYOSMARTRÓL, MERT EZZEL NAGYOBB ESÉLYT BIZTOSÍT GYERMEKE SZEMÉNEK EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSÉHEZ MOST ÉS A JÖVŐBEN EGYARÁNT.

Scroll to Top