Hoya napszemüveglencsék 20% vásárlói kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2018. május 2. – július 31.

AZ AKCIÓS AJÁNLAT:
Hoya napszemüveglencsék 20% vásárlói kedvezménnyel!

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:
– Dioptriás napszemüveglencsék
– Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, progresszív)
– Mirror M.A.P. szemüveglencsék
– Hilux 1.50 DriveWear lencsék
– Magas bázisgörbületű lencsék
– Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)


A Hoya dioptriás napszemüveglencséit azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik a saját dioptriájukban, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágynak!
A polarizált napszemüveglencséket minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.
A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék kényelmes látásélményt biztosítanak a szemüvegviselőknek nappali vezetés közben.
A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek!
A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséi széles torzításmentes látómezőt biztosítanak viselőjüknek. Ajánljuk ezeket azon vásárlóink számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak.
A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket ajánljuk a sportos életet élő vásárlóinknak, hiszen ezek a lencsék, amellett, hogy megvédik a szemünket, lehetővé teszik, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsuk sportolás közben!

Érdeklődöm