Vicai Látás- és Hallásközpont – Velünk tisztán látja és hallja a világot!

Vicai Látás- és Hallásközpont több évtizedes múlttal rendelkező látszerész szaküzlet . A Kalocsán működő családi vállalkozás 1993. óta áll a lakosság rendelkezésére egyre bővülő szolgáltatásaival.

Irányelveinket meghatározza a vevő központú kiszolgálás, a szakmaiság és a csúcsminőségű technológia. Üzletünkben két szemészorvos valamint két optometrista vizsgálja a pácienseket. A szemüvegek elkészítését két látszerész és egy látszerész mester végzi.

Seiko Specialistaként és a Hoya VIP partnereként a legmodernebb és a legjobb minőségű anyagokkal és technológiával készítjük a szemüvegeket. A kontaktlencsék illesztésére, a kontaktlencse viselés módszerének elsajátíttatására, valamint a kontroll vizsgálatokra szintén nagy hangsúlyt fektetünk.

Szolgáltatásaink körét 2011-ben hallásvizsgálattal és hallókészülékek árusításával bővítettük. Az audiológus által végzett vizsgálat ingyenes, TB által finanszírozott. A kiadott készülékekre két hét ingyenes próbahordást biztosítunk. Forgalmazott termékek: Bernafon, Oticon.

Várjuk önöket Kalocsán tágas, vevőbarát környezetben!

VICAI LÁTÁS- ÉS HALLÁSKÖZPONT – VELÜNK TISZTÁN LÁTJA ÉS HALLJA A VILÁGOT!

Scroll to Top