Látásvizsgálat


Bejelentkezés és információ a 78/465-420 és a 30/647-8022 telefonszám egyikén vagy info@vicaioptika.hu illetve a idopont@vicaioptika.hu email címen.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön kizárólag e-mailben szeretne időpontot kérni látás- ill. hallásvizsgálatra, szíveskedjen az idopont@vicaioptika.hu címre írni.

Optometriai vizsgálataink egy részére online időpontfoglaló rendszerünkben is lehetősége van foglalni. ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

A vizsgálatok áráról itt tájékozódhat.

Binokuláris látásvizsgálat

Binokuláris látásvizsgálat

A binokuláris látásvizsgálat során optometristáink több módszer alkalmazásával vizsgálják a két szem együttes, összehangolt működését, és ha az nincs rendben, a megfelelő korrekcióval megoldást találnak a problémára.

A binokuláris látás zavarára utaló tünetek lehetnek:

fejfájás, szemfájás, halántéki és szemkörnyéki fájás, koncentrációs nehézség, migrén, fényérzékenység, frontérzékenység, szédülés, koordinációs problémák, szemüveg megszokási panaszok jó dioptriák mellett, olvasási nehézség (szétfolynak a sorok), kettős látás, éjszakai rossz látás, közeli munkavégzésnél gyors fáradás.

További részletek Írásainkban.

MiYOSMART myopia kontroll

MiYOSMART myopia kontroll

Több lépésből álló optometriai és szemészeti program, melynek során a rövidlátó gyermek valamennyi látásfunkcióját folyamatosan ellenőrizzük, annak érdekében, hogy a kezdeti státuszt szinten tartsuk, illetve a rövidlátás előrehaladását lassítsuk.

További részeletek

Érdeklődöm
Kontaktlencse illesztés, betanítás, kontroll

Kontaktlencse illesztés, betanítás, kontroll

A kontaktlencsék illesztését, a kontaktlencse viselés módszerének elsajátíttatását, valamint a kontroll vizsgálatokat optometristáink végzik.

Ha Ön most szeretné elsajátítani a kontaktlencseviselet szabályait, érdemes elolvasnia Írásunkat a vizsgálat, a betanítás és a kontroll folyamatáról.

Ha Ön már kontaktlencseviselő, és új vizsgálatra van szüksége, akkor fontos tudnia, hogy a látásvizsgálatot megelőzően 2 napig nem viselhet kontaktlencsét, különben nem tudunk pontos dioptriaértékeket mérni!

Színtévesztést korrigáló látásvizsgálat

Színtévesztést korrigáló látásvizsgálat

Bár a színtévesztés nem gyógyítható, de – a normál szemüvegekhez hasonlóan – színlátástkorrigáló lencsékkel a színlátás javítható!A páciens egyedi színlátásvizsgálati eredményei alapján személyre szabott színtévesztéstkorrigáló szemüvegeket készítünk.

Tesztelje színlátását!

Tesztelje a színlátását!A Colorlite színtévesztést korrigáló szemüveglencséivel a színtévesztő olyan színárnyalatokat lesz képes felfedezni, amelyek azelőtt rejtve maradtak számára.Jelentkezzen hozzánk színtévesztést korrigáló látásvizsgálatra, hogy ne csak tisztábban, deszínesebben is lássa a világot!

Érdeklődöm
Látásvizsgálat korszerű eszközökkel

Látásvizsgálat korszerű eszközökkel

A szemvizsgálat pontosságát felkészült szakembereink mellett a világhírű 100% japán technológiával készült Tomey vizsgálógépeink garantálják. A legprecízebb japán technológia garantálja a tökéletes látásélményt

Édeklődöm

A szemészeti szűrővizsgálat a fentiek mellett tartalmazza:

A szemészeti szűrővizsgálat a fentiek mellett tartalmazza:


– a törőközegek réslámpás ellenőrzését,
– és szemfenékvizsgálatot szemtükörrel.

Érdeklődöm
Szemnyomásmérés

Szemnyomásmérés

A teljeskörű szemvizsgálat része a szemnyomásmérés. Üzletünkben lehetőségük nyílik szemnyomásuk ellenőriztetésére, pontos és precíz műszerrel.

Érdeklődöm

Látásvizsgálati eszközök:

Nidek Tonorerf 3 iRX autorefrakto-keratometer:

Nidek Tonorerf 3 iRX autorefrakto-keratometer:

A komplex vizsgálati eszköz négyféle mérést tesz lehetővé:
automata refraktométer,
automata keratométer,
non-contact tonométer és
non-contact pachyméter.
Ez a rendkívül hatékony diagnosztikai eszköz a dioptria értékeken túl a szemnyomást is méri a szaruhártya vastagságának figyelembevételével. A felvételeken remekül analizálhatók a szemlencse különféle elváltozásai is, például a szürkehályog.

Plusoptix videorefraktometer:

Plusoptix videorefraktometer:

Speciálisan csecsemők és gyermekek vizsgálatára kifejlesztett műszer, mely pupillatágító használata nélkül, egy lépésben méri a szem fénytörési hibáit.
Maga a szűrés rendkívül gyors, 1 méter távolságból történik, miközben a gyermek a szülő biztonságos közelében (ölében ülve) maradhat.