Nyári roller akció

Szemüveget fel, és gurulj bele a nyárba! Játssz velünk, és nyerj egy Sencor elektromos rollert!

Szemüveget fel, és gurulj bele a nyárba! Játssz velünk, és nyerj egy Sencor elektromos rollert!

Örömmel tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy 2022. június 1-től Opticnet partneroptikaként a Vicai Látás- és Hallásközpont meghirdeti Nyári elektromos roller-akcióját, amelyet egy különleges nyereményjátékkal köt egybe.
Vásároljon új, komplett szemüveget Hoya lencsével és részt vehetsz az elektromos roller sorsolásunkon!

Az akció időtartalma: 2022. június 1 – 2022. augusztus 31.

Az akcióban részt vevő szemüveglencsék: minden új, komplett szemüveg, Hoya lencsével ellátva.

Az akció részletei:

– Annak a vásárlónak, aki az akcióban részt vevő szemüveg és szemüveglencsék közül vásárol 25.000, – Ft értékben, e-mail címe regisztrálásával lehetősége van részt venni a nyereményjátékban.
– Minden elköltött 25.000, – Ft után a vásárló egy nyereménykupont kap. Egy e-mail címmel több kupon is regisztrálható.
– A nyereményjáték keretein belül okostelefonon vagy személyesen az optikában regisztrált vásárlók között hetente kisorsolunk 2 db Sencor elektromos rollert az akció időtartama alatt.
– A nyereményjátékban részt vevő vásárlók adatainak rögzítése (nevüket, e-mail címüket és telefonszámukat kell megadni) elektronikusan történik.
– A sorsolás hetente egyszer, minden hétfőn az Opticnet Hungary Egyesülés irodájában: egy véletlenszerű kiválasztás során, elektronikusan (software segítségével) sorsolják ki a 2 nyertest az előző héten regisztráltak közül (illetve pótnyerteseket is sorsolnak, arra az esetre, ha az elsőként kiválasztott vásárlóval nem tudunk kapcsolatba lépni)
– Az ajándékokat abba az optikába küldi az Opticnet, ahol a nyertesek vásároltak. Tehát üzletünk dolgozói adják át a rollert.
– A nyeremények átvételéről átvételi elismervényt kell aláírnia a nyertesnek az optikánkban.
– A regisztráció során természetesen a vásárlóknak el kell fogadniuk a Játékszabályzatot, amelyben beleegyeznek, hogy az adataikat egészen az akció végéig (2022. augusztus 31-ig) kezelhetjük vagy legkésőbb addig, ameddig az utolsó nyeremény gazdára nem talál – a Szabályzatot a regisztráció menetével kapcsolatban kiküldött tájékoztatóhoz csatolni fogjuk
– Az akcióban a fent megjelölt szemüvegek és lencsék vesznek részt.
– Az akció más kedvezménnyel összevonható.
– A kupon átruházható.

Kalocsa, 2022. június 1.

Érdeklődöm