Online időpontfoglalás

Mielőtt időpontot foglalna, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót!

Optometriai vizsgálataink TELJES NYITVATARTÁSI IDŐBEN elérhetőek! Online időpontfoglaló rendszerünkben CSAK EGY RÉSZÉT látja az időpontoknak! A többi időpontra személyesen üzletünkben vagy telefonon a 78/465-420 és a 30/647-8022 számon kérhet előjegyzést. A vizsgálatok áráról itt tájékozódhat.

HA ÖN MÁR KONTAKTLENCSEVISELŐ, és új vizsgálatra van szüksége, akkor fontos tudnia, hogy a látásvizsgálatot megelőzően 2 NAPIG NEM VISELHET KONTAKTLENCSÉT, különben nem tudunk pontos dioptriaértékeket mérni! Ha Ön most szeretné elsajátítani a kontaktlencseviselet szabályait, érdemes elolvasnia Írásunkat a vizsgálat, a betanítás és a kontroll folyamatáról.

AZ OPTOMETRISTÁK 4 éves főiskolai képzésen vesznek részt a Semmelweis Egyetemen, hogy a fénytörési hibákra a lehető legjobb korrekciót megtalálják. Tehát ha Ön úgy érzi, romlott a látása, új szemüvegre vagy kontaktlencsére lenne szüksége, nyugodt szívvel jegyeztessen elő időpontot optometristáinkhoz, akik teljes nyitvatartási időben rendelnek. Szembetegség gyanúja esetén kollégáink felelősségteljesen orvoshoz fogják irányítani Önt, hiszen szembetegségeket kizárólag szemész szakorvos gyógyíthat!