OPTICNET tavaszi nyereményjáték 2021.

[secondary class=’card-s-1′ h1=’OPTICNET tavaszi nyereményjáték 2021.’ h2=’2021 áprilisától üzletünk részt vesz az Opticnet Vidd magaddal a tavaszi ritmust! nevű nyereményjátékában, amelyet a Hoya fényresötétedő és napszemüveg lencséire hirdetett meg.’][/secondary][third][/third][2third]

Az akció időtartama: 2021. április 6. – június 30.
Az akcióban résztvevő szemüveglencsék:
30% kedvezménnyel
– Sensity 2 M.A.P. lencsék
– Sensity Shine lencsék
– Sensity 2 és Sensity Dark lencsék opcióára
– Diopriás napszemüveglencsék
– Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, progresszív)
– Mirror M.A.P. szemüveglencsék
– Hilux 1.50 DriveWear lencsék
– Magas bázisgörbületű lencsék
– Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)
– Polarizált lencsék Hi-Vision SUN Pro réteggel.

Az akció részletei:
– Annak a vásárlónak, aki az akcióban részt vevő szemüveglencsék közül vásárol, lehetősége van részt venni egy nyereményjátékban. A nyereményjátékkeretein belül a regisztrált vásárlók között az akció időtartama alatt hetente ötször (minden hétköznap) az Opticnet központi irodájában kisorsolnak egy JBL Go 2 hangszórót, illetve van egy fődíj is, amely csak egyszer találgazdára, az akció legvégén: egy iPad Pro 12,9-es tablet
– A nyereményjátékban részt vevő vásárlók adatainak rögzítése (nevüket, emailcímüket és telefonszámukat kell megadni) elektronikusan történik az Opticnet oldalán, a vásárlásért járó kuponon feltüntetett sorszámmal együtt.
– Az ajándékokat az Opticnet abba az optikába küldi el, ahol a nyertesek vásároltak, így az üzlet dolgozói adják át a hangszórókat.
– A regisztráció során természetesen a vásárlóknak el kell fogadniuk a Játékszabályzatot, amelyben beleegyeznek, hogy az adataikat egészen az akció végéig (június 30.) az Opticnet kezelheti vagy legkésőbb addig, ameddig az utolsó nyeremény gazdára nem talál .
– A fődíjat július 1-jén, egy nappal az akció vége után sorsolják ki, szintén az Opticnet irodában. A szerencsés nyertest az addig regisztrált vásárlók közül sorsolják ki – azok, akik hangszórót már nyertek, ezen a sorsoláson már nem vesznek részt.
– Az ajánlat nem vonható össze az üzletben futó más kedvezményekkel, és nemtartalmazza az esetlegesen szükséges látásvizsgálat díját.
– Részletek az üzletben vagy a www.ferenck28.sg-host.com honlapon.

A részletes játékszabályzat a linkre kattintva olvasható.

Érdeklődöm[/2third][fullwidth class=’card-s-1′][big-youtube ratio=’16/9′ id=’ayVigiWUcE8′][/fullwidth]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top