SEIKO multifokális szemüveg AJÁNDÉK munkaszemüveg lencsével

Az akció időtartama: 2023. február 1. – visszavonásig.

Milyen esetben ajánlunk multifokális szemüveg mellé munkaszemüveget is?

Bár minden távolságra tökéletes látást garantálnak, de a multifokális szemüveglencsék nem egész napos képernyőhasználatra lettek kifejlesztve!
A multifokális szemüveglencsék egyetlen felületen garantálják közeli, távoli sőt köztes távolságra is az éles látást. Csakhogy jellemzően a közeli látványra a lencse alsó, míg a távolira a lencse felső részén számíthatunk. Ha viszont köztes távolságra, 1 méternél közelebbi látványra kell tartósan fókuszálnunk (például ha egész nap monitor előtt dolgozunk), az emelt fejtartást kényszeríthet ránk, ami nyakfájáshoz vezethet.

Látszerészeink és optometristáink ilyen esetben a Páciens életmódjához illeszkedve külön munkaszemüveg lencséket is ajánlanak a multifokális szemüveg mellé, hiszen ez komfortosabb látásélményt biztosít a közeli és a köztes távolságokra is. Ez a 2. szemüveg segít abban, hogy a napi akár 8 órás digitális eszközhasználat során se fáradjunk el.

Az akció feltételei:
Ha SEIKO szemüveglencsével (SEIKO Vision X , SEIKO Emblem Xtrawide vagy SEIKO Brillance) készítteti el komplett új multifokális szemüvegét, akkor most INGYEN kaphat egy pár munkaszemüveg lencsét. Vásároljon még egy szemüvegkeretet, és most AJÁNDÉKBA adjuk hozzá a SEIKO Indoor PC szemüveglencsét.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges látásvizsgálati és szemüveg becsiszolási díjat. Az ajánlat az aktuális szemüvegkeret kedvezményekkel összevonható.
Részletek az üzletben.

Scroll to Top