Szemüvegmegoldások napos helyzetekre

[headline class=’card-s-1′ title=’Szemüvegmegoldások napos helyzetekre akár 25% kedvezménnyel. És az olvasnivalót ajándékba adjuk!’][third]HOYA NAPSZEMÜVEGLENCSÉK (25% KEDVEZMÉNNYEL!) és  SENSITY FÉNYRESÖTÉTEDŐ SZEMÜVEGLENCSÉK (25% KEDVEZMÉNNYEL)  + 2000,- FT értékű LIBRI AJÁNDÉKKUPON[/third][2third]

HOYA NAPSZEMÜVEGLENCSÉK (25% KEDVEZMÉNNYEL!) és SENSITY FÉNYRESÖTÉTEDŐ SZEMÜVEGLENCSÉK (25% KEDVEZMÉNNYEL) + 2000,- FT értékű LIBRI AJÁNDÉKKUPON

Az akció időtartama: 2019. június 1. – június 30.

Érdeklődés[/2third][fullwidth class=’card-s-0′]AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:

HOYA NAPSZEMÜVEGLENCSÉK:

– Dioptriás napszemüveglencsék

– Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, Sync III és Sync III i, progresszív és Sportive Polarizált lencsék)

– Mirror M.A.P. szemüveglencsék

– Magas bázisgörbületű lencsék

– Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)

– DriveWear lencsék

A Hoya dioptriás napszemüveglencséket ajánljuk mindenkinek, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik.

A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.

A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit ajánljuk azon vásárlóink számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket a sportos életet élő vásárlóinknak ajánljuk.

HOYA FÉNYRESÖTÉTEDŐ SZEMÜVEGLENCSÉK:

– HOYA Sensity M. A. P.

A Sensity szemüveglencsével elkészíttetett fényresötétedő szemüvegeket azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik kényelmes megoldásra és tökéletes védelemre vágynak különböző fényviszonyok között. A Sensity lencsék kültéren pillanatok alatt besötétednek, beltéren pedig gyorsan kivilágosodnak, így fényérzékenyek számára szintén kitűnő megoldást biztosítanak.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat díját, valamint más kedvezményekkel nem vonható össze.[/fullwidth]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top