Vékonyított HOYA szemüveglencse akció

Az akció időtartama: 2017. július 1 – 31.

33 % kedvezményt biztosítunk a HOYA katalógusárhoz képest vékonyított Eyvia 1.74, Eynoa 1.67 és Eyas 1.60 egyfókuszú és a progresszív szemüveglencsék vásárlása esetén.

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:
Nulux Eyvia 1.74 HVLL MAP
Nulux Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 HVLL/SHV MAP
Hilux Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 HVLL/SHV MAP
Nulux TrueForm Eyvia 1.74 / Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hilux TrueForm Eynoa 1.67 / Eays 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hoyalux Summit Pro TrueForm Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hoyalux Summit CD TrueForm Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV

Eyvia 1.74 – ultra vékony, kiváló optikai tisztaságú, elegáns és tartós alapanyag, mely a Hoya magas minőségi elvárásait tükrözi, hogy Ön a legmagasabb vásárlói igényeket is kielegíthesse.

Eynoa 1.67 – a Hoya saját fejlesztésű felületkezelési technológiája alapján került kifejlesztésre, ennek köszönhetőek kiemelkedő optikai tulajdonságai: vékony, könnyű, erős, rugalmas, optikailag tökéletes és teljes védelmet biztosít a káros UV sugárzással szemben.

Eyas 1.60 – kivételes tisztaságú és minőségű, rugalmas, magas törésmutatójú műanyag alapanyag, mely különleges kényelmet és tartósságot nyújt viselőjének. Könnyen és kockázatmentesen megmunkálható erős alapanyag, ezért fúrt keretekhez kifejezetten ajánlott. Ellenáll a hőmérsékletingadozásnak és tökéletes UV védelmet biztosít.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat árát. A kedvezmény más termékekre vagy készpénzre nem váltható át. Az akció egyéb – a boltban futó időszakos vagy állandó – kedvezménnyel nem vonható össze.
A további részleteket az üzletben és a www.vicaioptika.hu honlapon keresse.

Érdeklődöm