Yuniku - a szemüvegviselés új dimenziója
Út a tökéletesen személyre szabott szemüvegig

Az akció mértéke: a katalógus árhoz képest 25 % kedvezménnyel Az akció időtartama: 2019. május 18. - 2019. július 13.

Az akció mértéke: a katalógus árhoz képest 25 % kedvezménnyel Az akció időtartama: 2019. május 18. – 2019. július 13.


A Vicai Látás- és Hallásközpont évtizedek óta igyekszik a lehető legjobb látássegítő eszközt elkészíteni vásárlói számára. Hogy mitől lesz tökéletes egy szemüveg? Több mint huszonöt év tapasztalata után elmondhatjuk, hogy a szemüvegviselők többsége a tökéletes látásélményt nevezi meg első helyen válaszként a feltett kérdésre. Természetesen fontos az is, hogy a szemüvegkeret jól álljon viselőjének, illetve komfortosan érezze magát benne egész nap. Tehát a komplett szemüvegnek: a lencsének és a keretnek együttesen kell tökéletesen személyre szabottnak lennie a páciens teljes elégedettségéhez.
Hivatalos partnerünk a Hoya, mint piacvezető lencsegyártó cég hosszú évek óta azon dolgozik, hogy kifejlessze a tökéletesen személyre szabott szemüveglencsét. Azonban hiába személyre szabott a lencse, ha a nagyüzemi technológiával, előre legyártott szemüvegkeretek csak bizonyos mértékig alakíthatók a viselő egyedi adottságaihoz. Maga a komplett szemüveg addig nem lesz tökéletesen személyre szabott, amíg a lencseparamétereknek alkalmazkodniuk kell a kerethez. Tehát a szemüvegkeretnek is teljes mértékben a páciens arcvonásaihoz kellene igazodnia, ami új kihívást jelentett az optikai piacon.

Kapcsolat

A 3D-s tervezésű szemüveg válasz a 21. század kihívásaira

A problémára a Hoya 21. századi megoldást talált: kifejlesztette a Yuniku-t, a 3D-s tervezésű szemüveget, amely tökéletes látásélményt biztosít. A Yuniku szemüveg megrendelésekor arcszkenneléssel rögzítésre kerülnek a páciens arcvonásbeli adottságai, ez biztosítja, hogy a keret tökéletesen illeszkedjen, továbbá lehetővé teszi a legideálisabb kerettípus, forma, szín, stílus és mintázat kiválasztását. A folyamat során a páciens meg is tekintheti magát a képernyőn az egyedi tervezésű Yuniku szemüvegében. Tehát a vevő minden eddiginél interaktívabb vásárlói élményt tapasztalhat meg, hiszen új szemüvege megtervezésében aktívan részt vesz.

A Yuniku szemüvegek a Hoya prémium kategóriás szemüveglencséivel készülnek el, melyek az exkluzív keretben maximális optikai teljesítményre képesek. A hihetetlenül természetes látásélmény és tökéletes illeszkedés által a Yuniku valóban egy új termékkategória az optikai piacon. Végre megszületett a 100 %-osan személyre szabott szemüveg!

Az ideális szemüveg

A Yuniku szemüveg a világ első látás-centrikus szemüvege. Elsődlegesen a páciens tökéletes látásélményt él át új szemüvegében, amihez az általa választott, az Ő életstílusának megfelelő keretet gyártatjuk le 3 D-s nyomtatással. Az új csúcstechnológiás keret a divaton, designon túl rendkívüli kényelmet biztosít viselőjének. A keret pontosan illeszkedni fog az arcához, tökéletesen helyezkedik el az orrán, és optimális távolságra lesz az orcáitól és a szempilláitól. Nem csúszik majd le, sehol sem fogja szorítani, és nem dörzsöli majd a bőrét. A Yuniku keretek Poliamid 12 alapanyagból készülnek. Ez a rugalmas anyag tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik a prémium minőségű szemüvegek legyártásához: erősebb az acetátnál, könnyebb, mint a titán, és hajlékonyabb, mint a szemüvegkeretek esetében gyakran alkalmazott TR90 alapanyag. Ezt az exkluzív szemüveget egy több évtizedes 3 D-s nyomtatási múlttal rendelkező belga cég gyártja le a Hoyával együttműködésben a megrendeléstől számított 2-3 héten belül.

A Yunikuval újraértelmezzük a szemüveg fogalmát. Az innováció terén országos viszonylatban is élen járó Vicai Látás- és Hallásközpont a szemüvegviselés új dimenzióját hozta el Kalocsára a Yuniku által. Bizalommal ajánljuk ezt az optikai piacon kuriózumnak számító terméket és szolgáltatást kedves Vásárlóinknak!